THE SMART TRICK OF درمان پشه خوردگی THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of درمان پشه خوردگی That Nobody is Discussing

The smart Trick of درمان پشه خوردگی That Nobody is Discussing

Blog Article

اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که چه چیزی باعث اختلالات خود ایمنی می شود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: آیا ژن های شما می توانند احتمال ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را برای شما افزایش دهند؟پاسخ کوتاه … بله، اما …

سلول‌های بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!

افتخار می‌کنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا می‌کنم. مطالب مرتبط

ناتوانی ذهنی غیر قابل توضیح که شامل چالش های یادگیری است

برای اطلاعات بیشتر و دریافت وقت ویزیت آنلاین، تلفنی یا حضوری با ما در تماس باشین.

زمانی که فردی با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.

گودرزی گفت: ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ در ۱:۵۸ ق٫ظ با سلام . ممنون میشم ‌برای افت فشار خون و کمبود آهن شدید و بیحسی بدن دکتری به من معرفی کنید که درد منو تشخیص دهد.

زمانی که شب به رختخواب می‌روید و در وضعیت درازکشیده قرار می‌گیرید، فشارخون کاهش پیدا می‌کند.

در این شرایط حجم خونتان کاهش پیدا می‌کند و در نتیجه فشار خون نیز کم می‌شود. در این وضعیت ممکن است پزشک برای کمک به افزایش حجم خون و مایعات، برای شما انتقال خون و تزریق سرم را تجویز کند.

در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی درمان پا درد عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.

این کار مایعات از رفته از طریق ادرار بیش از حد را جبران نموده و همچنین به رقیق کردن قند خون اضافی شما کمک می کند.

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

سیستم ایمنی بدن برای بقای انسان ضروری است. این سیستم، بدن را در برابر مهاجمان بیرونی مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها و توکسین‌ها (مواد سمی تولید شده توسط میکروب‌ها) محافظت می‌کند.

در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی

Report this page